Nov izdelek

Hruška za Dim Generator Hitro Pečat Vnos Adapter Cevovod Zraka Detektor Splošno Napihljivi Mehurja

999 Izdelkov

€16.48

-45%

€30.51

Dodaj na moj seznam želja

Hruška za Dim Generator Hitro Pečat Vnos Adapter

Opozorilo:

1. Prosimo, prepričajte se, da je premer vnos/izpušnih večja than2" 2. Prosimo, Očistite notranje stene cevovoda, preden vstavite napihljivi adapter, tako da se ne da nič adapter. 3. Ta postavka ni dimnik generator, to je dodatna za dimnik generator

Največji premer po inflacija : 11 cm /4.33 palčni

OBDResource Hruška za Dim Generator:

●Hitro Pečat Vnos Adapter je napihljiv blokirati off mehurja z tlačni parni pass-through, ki omogoča tehniki za testiranje celotnega vnosa in izpušnih sistemov za hitro in enostavno. ●Hitro Pečat Vnos Adapter lahko uporabljate s katero koli blagovno znamko dima pralni ali diagnostične detektor za zmanjšanje obremenitev na puščanje preverite. ●Blokiraj off mehurja, ki ustreza vsako obliko vnos / izpušnih: Okrogle, ovalne, kvadratne, pravokotne in tudi močno pod kotom in težko dostopnih vnos / izpušni sistemi, hkrati pa omogoča pare skozi za hitro diagnostiko. ●Združljiva z vsako dim stroj, To ustreza 100% avtomobilov, iz osebnega avtomobila na težkih tovornjakov, hitro leak test integritete celoten izpušni sistem z eno preprost postopek.

OBDResource Hruška za Dim Generator Prednosti:

●Prilega večini avtomobilov in lahkih tovornjakov ●Hitro pečat vnos/izpušnih enostavno ●Zmanjšanje obremenitev v uhajanja preverite ●Ustreza vsako obliko vnos/izpušnih plinov (diamter več kot 2") :okrogle,ovalne,kvadratne,pravokotne in celo severelly kotne in težko dostopnih vnos/izpušni sistemi, ●Delo s katero koli blagovno znamko dima pralni ali diagnostične detektorji puščanja

Hruška za Dim Generator Navodilo:

1) Očistite notranje stene vnos odpiranje medtem ko Zračni Filter in Dušilke povezave so odstranili,tako da se ne da nič adapter. 2) Zaprite Ventil za razbremenitev Tlaka(A) zraven Ročno Črpalko(B). 3), je Dal Gume Komponento(C) v sesalni odpiranje. 4) Napihnejo Rubeber Komponento(C) s pritiskom na Strani Punm(B) do polnilnega otvoritvi je tightli zaprti. 5) Zdaj je sistem pripravljen na test,uvesti zrak/dima v sistem, ki ga priključite dim šoba v Cev Odpiranje(D). 6) Po preskusu,pull off dim šoba,sprostitev napihnjene zrak tako, da odprete Ventil za razbremenitev Tlaka(A) zraven Ročno Črpalko(B). 7) Očistite tok za shranjevanje izogibajte se stiku z jedkimi tekočinami.

Seznam Vsebine:

1pc * OBDResource Hitro Pečat Vnos Adapter Hruška za Dim Generator

 • Avto Maker: Univerzalni
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Postavka: Hruška za Dim Generator
 • Feature4: Ustreza vsako obliko vnos/izpušne
 • Feature3: se prilega večini avtomobilov in lahkih tovornjakov
 • Naprava: Cevi Za Tesnjenje Orodje
 • Feature1: Napihljivi
 • Ime Modela: OBDResource Cevi Za Tesnjenje Orodje
 • Feature2: Enostaven za Uporabo
 • Blagovna Znamka: OBDResource
 • Vrsta Materiala: podobno kot silikona
 • Feature5: Delo s katero koli blagovno znamko dima stroj

Oznake: autool, mg811, excel kakovosti zraka detektor, co2 meter, dim tester, diy dima detektor, diagnostična naprava za avto, kakovost zraka detektor monitor, avto dim tester, gobova senzor lučka.

Napiši mnenje

Hruška za Dim Generator Hitro Pečat Vnos Adapter Cevovod Zraka Detektor Splošno Napihljivi Mehurja

Hruška za Dim Generator Hitro Pečat Vnos Adapter Cevovod Zraka Detektor Splošno Napihljivi Mehurja

Napiši mnenje

Podobni izdelki